دیابت

خواص ویژه طالبی و مصرف آن برای دیابتی ها

طالبی و دیابت
سلام به عزیزان حتما تا آخر مطالعه کنید 👇👇👇

افرادی که دیابت دارند باید در خوردن طالبی جانب احتیاط را رعایت کنند، «این افراد هفته‌ای 2-3 لیوان طالبی خردشده بیشتر استفاده نکنند و دو ساعت پس از تزریق انسولین طالبی بخورید و طالبی خیلی سرد نخورید»
«از آنجا که کلسترول، فشارخون و هموسیستیئن بالا، زمینه ساز بروز بیماری های قلبی هستند، مصرف طالبی به دلیل دارا بودن مواد مغذی برای کنترل این سه فاکتور، مفید است و در سلامت قلب نقش کارآمدی دارد.»

«طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین A است و مملو از بتاکاروتن است که دربدن تبدیل به ویتامین A می‌شود.»

«این ویتامین دربهبود بینایی و حفظ سلامت و طراوت پوست، نقش موثری دارد.»

به علاوه بتاکاروتن موجود در طالبی، مانع از بروز آب مروارید در سالمندان می‌شود.
«این میوه یکی از غنی‌ترین میوه‌های حاوی ویتامین c نیز هست. ویتامین A آنتی اکسیدان محلول در چربی و ویتامین c آنتی اکسیدان محلول درآب است و مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از این دو ویتامین، ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن مثل بیماریهای قلبی، سکته و سرطان را کاهش می‌دهد.»
این میوه منبع بسیار خوب ویتامین B6 و پتاسیم می‌باشد. «میوه‌هایی که پتاسیم بالایی دارند نظیر طالبی، موز، سیب و… از بروز نارسایی قلبی جلوگیری کرده و در صورت بروز، از شدت آن می‌کاهند.»
«از آنجا که کلسترول، فشارخون و هموسیستیئن بالا، زمینه ساز بروز بیماری‌های قلبی هستند، مصرف طالبی به دلیل دارا بودن مواد مغذی برای کنترل این سه فاکتور، مفید است و در سلامت قلب نقش کارآمدی دارد.»
«طالبی میوه‌ای اشتها آور است و حاوی درصد بالای آب، فیبر و مواد معدنی مناسب، ادرار آور و نرم کننده (ملین) می‌باشد.»
«مصرف 300 گرم طالبی و یا 400 گرم هندوانه معادل مصرف 3 عدد خرما است و ارزش غذایی معادل 60 کالری دارد.»
«از جمله خواص طالبی و میوه هایی مانند آن چون هندوانه این است که علاوه بر کالری، آب بدن را نیز تامین می‌کنند.»
«افرادی که ورم معده دارند، نباید در مصرف طالبی زیاده روی کنند.»
🌺 .

🌹📓کتاب رازهای درمان دیابت و عوارض آن📓🌹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.