ما به همه عزیزانی که از ما مشورت میگیرن همیشه تاکید کردیم چای میل نکنید ، اینم دلایل علمیش👇👇👇
به جاش یه فلاسک دم نوش درست کنید تا شب ازش میل کنید و کلی سالم و سرحال بشید .
🌺😊 ترکیب دارچین و زعفران و گلاب و هل عالیه، می تونید هر گل دیگه ای هم بهش اضافه کنید یا به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید. 🌹🌺😊😚 برای کنترل دیابت خیلی خوبه …
👈استاد اکبری متخصص و دانشیار آسیبشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بیمار دیابتی به هیچ عنوان نباید از چای سبز و سیاه استفاده کند و در مقابل، مصرف جوشاندهها و دم نوش های سنتی مانند گل گاوزبان، زعفران و دارچین و بابونه توصیه میشود.
🌱چای از نوع سبز و سیاه یک گیاه دارویی با طبع سرد و خشک است و به علت داشتن طبع سرد و خشک تمام فعل و انفعالات سلولی را کاهش میدهد و از جمله بر روی مولکولNADH و سدیم و پتاسیم اثر مهاری دارد.
🌱چای به همین دلیل خاصیت آرام بخشی و تخدیر دارد چون خاصیت مهاری روی عملکرد سلولها را دارد. این خاصیت تخدیری روی سلولها باعث کاهش انتقال پیام می شود یا در سلولهای مغزی باعث کاهش قدرت ادراک، تصمیم گیری و اراده میشود.
🌱چای به علت مهار عملکرد سلولی از این طریق میتواند موجب بروز بیماری دیابت و بدتر شدن آن شود.
🌱چای باعث افزایش مقاومت به انسولین از طریق کاهش عملکرد مکانیسمهای سلولی و دیواره سلول ها شده و موجب کاهش انرژی سلولی میشود.
🌱چای موجب حبس شدن سدیم در داخل سلول شده و به دنبال آن باعث ورم سلولی و کاهش متابولیسم قندها در داخل سلول شده و در نتیجه قند خون بالا می رود و بنابراین بیمار دیابتی به هیچ عنوان نباید از 🌱چای سبز و سیاه استفاده کند و در کنار ترک چای، مصرف جوشانده های سنتی مانند گل گاوزبان، زعفران و دارچین توصیه میشود.
همچنین بیمار دیابتی بهتر است به جای آب سرد از آب جوشیده تازه استفاده کند و حرارت آن بالای 37درجه یا در حد چای باشد.
🌱چای از نوع سبز و سیاه یک گیاه دارویی با طبع سرد و خشک است و به علت داشتن طبع سرد و خشک تمام فعل و انفعالات سلولی را کاهش میدهد و از جمله بر روی مولکولNADH و سدیم و پتاسیم اثر مهاری دارد.
🌱چای به همین دلیل خاصیت آرام بخشی و تخدیر دارد چون خاصیت مهاری روی عملکرد سلولها را دارد. این خاصیت تخدیری روی سلولها باعث کاهش انتقال پیام می شود یا در سلولهای مغزی باعث کاهش قدرت ادراک، تصمیم گیری و اراده میشود.
🌱چای به علت مهار عملکرد سلولی از این طریق میتواند موجب بروز بیماری دیابت و بدتر شدن آن شود.
🌱چای باعث افزایش مقاومت به انسولین از طریق کاهش عملکرد مکانیسمهای سلولی و دیواره سلول ها شده و موجب کاهش انرژی سلولی میشود.
🌱چای موجب حبس شدن سدیم در داخل سلول شده و به دنبال آن باعث ورم سلولی و کاهش متابولیسم قندها در داخل سلول شده و در نتیجه قند خون بالا می رود و بنابراین بیمار دیابتی به هیچ عنوان نباید از 🌱چای سبز و سیاه استفاده کند و در کنار ترک چای، مصرف جوشانده های سنتی مانند گل گاوزبان، زعفران و دارچین توصیه میشود.
همچنین بیمار دیابتی بهتر است به جای آب سرد از آب جوشیده تازه استفاده کند و حرارت آن بالای 37درجه یا در حد چای باشد.